Valentýnská večeře pro fitness pár | Tipy

9. 2. 2017

Nemáte ještě plán na sv. Valentýna? Vykašlete se na předražené restaurace i přeplněná kina. Prožijte svátek zamilovaných u sebe doma, zaplňte pokoj svíčkami a připravte pro svou drahou polovičku romantickou večeři.  Přinášíme tipy na valentýnské menu, které padne do vašeho fit jídelníčku

Možná to není nejoriginálnější způsob, jak strávit Valentýn, ale nezapomeňte, že láska prochází žaludkem a u fitness párů to platí dvojnásob. A pokud jste sami? No, alespoň víc zbyde!

Předkrm

 

Mozzarella na barevných rajčatech s bazalkou a balsamicovou redukcí

Čeká vás celé menu a tak je lepší začít zlehka! Rajčátka osvěží, mozzarella dodá bílkoviny a balzamiko vytvoří příjemně nakyslou chuť. 

 

Hlavní chod

Grilovaný losos s pečenými bylinkovými brambůrky v troubě

Losos je jeden z nejcennějších zdrojů nenasycených mastných kyselin! Proužky lososa osmahněte na pánvi spolu s olivovým olejem a bylinkami. Vhodnou přílohou jsou malé brambůrky pečené v troubě a zeleninový salát.

 

Těstoviny s avokádovým pestem (recept)

Vegetariánská a také lehčí verze hlavního chodu. Zaručujeme, že s ním nešlápnete vedle! Tyto těstoviny jsou hotové za pár minut a především všechny ženy ocení větší čas na přípravu. :)

Dezert

Fit tiramisu 

My v ClassPointu řadíme tiramisu mezi nejromantičtější dezery! Zkuste jeho odlehčenou verzi - piškoty namočené v kávě, vrstva tvarohu a nakonec kakaový posyp (třeba do tvaru srdce). 

Přejeme vám dobrou chuť! Nezapoměňte, že vice inspirace pro fitness vaření najdete v naší rubrice Recepty.

Autor: Diana Zadáková

Komentáře