5+1 must-haves každého sportovce

30. 3. 2017

Sestavili jsme pro tebe seznam must-haves, bez kterých se neobejdeš. Tyhle bezva vychytávky tě udrží ve formě a zároveň dají světu najevo, že TY rozhodně jedeš ve zdravém životním stylu. Tak se mrkni, jestli ti náhodou ve výbavě něco nechybí!

#1 Praktický vak

Naše slečny s ClassPointu nedají dopustit na stylový vak na záda. Je praktický, srovná záda a seženeš ho v nekonečně mnoha barevných provedeních. Vejde se do něj oblečení na cvičení, sváča i pití. A takový bonus pro dámy: Vypadáte s ním roztomile! 

Jasně, tady jsme se zaměřili hlavně na něžné pohlaví, ale ve skutečnosti s tímto trendem začali pánové. Kabelku nosit nemohou a batoh je přeci jen o něco objemnější…

#2 Fit Recepty

Zdravá strava jde ruku v ruce s pravidelným pohybem. Saláty se ale brzo okoukají a chuť vyzkoušet něco nového se pořád zvyšuje. Kde ale čerpat inspiraci? Dobře, je mnoho foodblogů s recepty, ale většina se jako ,,healthy“ a ,,fitness“ jenom tváří. Pokud hledáš pořádnou nálož inspirace na zdravé snídaně, obědy i večeře, sáhni po knize Fit recepty. K dostání jsou rovnou dva díly a třetí vyjde už na konci dubna!

#3 TRX

TRX je velmi populární závěsné nářadí pro cvičení s vlastní vahou těla. A co je nejlepší? Umožnuje kdekoliv a kdykoliv procvičit libovolné partie tvého těla. TRX je prostě must have každého pořádného sportovce. Další benefity cvičení na TRX si můžeš přečíst v našem článku na blogu.

#4 Přehledné krabičky na ,,zrní“

Určitě znáte tu situaci, kdy se celý nadšení dovalíte domů s horou nakoupených zdravých ,,blbostí“. Tu nová kaše, tu chia, támhle kokos, pod ním oříšky… A najednou je v šuplících jeden velký chaos! S tím je teď ámen. Stačí nakoupit pár krabiček, do kterých si nasypeš svoje ,,zrní“ a rázem bude vše potřebné po ruce.

#5 Stylové sportovní oblečení

Při cvičení je důležité cítit se dobře! Ať říká, kdo chce, co chce, i při sportu lze vypadat dobře (no vzpomeňme na Gabču Koukalovou). Jasně, po pořádném cvičení by měl obličej připomínat raka a to taky schvalujeme, to ale nemá nic společného s tvým outfitem. Důležité je zvolit oblečení z kvalitního materiálu, který je určený pro sport (tedy žádná umělá vlákna, ale materiály se schopností sání případně chlazení). 

Chlapům doporučujeme sportovní tričko ze speciálních vláken Quick-dry a ženám stylové legíny s nápisem work out. Vsadíme se, že se správným sportovním oblečením půjde tvůj výkon strmě nahoru!

#6 Osobitý fitness náramek Nahoď to

Na závěr taková cool vychytávka, na kterou jsme ti zařídili slevu! Jsi sportovec tělem i duší? Ujíždíš na stylových fitness doplňcích? Ukaž svou vášeň pro sport a zdravý životní styl svým vlastním fitness náramkem s činkou z kolekce #Nahodto

K dispozici je řada barevných provedení a s kódem "Classpoint10" máte na náramek 10% slevu! Svůj vlastní osobitý náramek si vybere něžné i drsné pohlaví.

Jaká věc je pro tebe naprosto must-have? Hoď ji na Intagram s #myfitpoint! Rádi se necháme inspirovat a zároveň ji nasdílíme dál mezi naší fitness komunitu na Instagramu Classpoint.cz.

Autor: Diana Zadáková

Komentáře