8 věcí, které o tobě řekne workoutové oblečení

13. 11. 2017

Možná jste to nevěděli, ale workoutové oblečení odhaluje mnoho (někdy až příliš mnoho).

1.  Všechno černé
Jdete na to dobře. Ne, nehrajete rugby za Nový Zéland, ale modus operandi je prostě černá. Říká, že prostě nemáte čas kombinovat barvy a s černou prostě chybu neuděláte. Je také velmi oblíbená, pomáhá schovat se před trenérem! Kromě toho nikdo nepozná, že na každý trénink nosíte stejné oblečení.

Passé, nebo ne, tohle je návod na úspěšný outfit!
 

2.  Zvířecí vzory
Sami se motivujete. Každý v sobě máme tak trochu divokou stránku a možná rádi nosíte zvířecí vzory, čímž na při cvičení popustíte tu divokost ve vás. Zvířecí vzory vás učiní nepřehlédnutelnými! Gepardí stopy jsou už passé. Poslední trend je hadí kůže. Menší odvaz je maskáčový vzor, který je velmi populární mezi lidmi, co milují výzvy.

                      

           Tímhle zastavíte dopravu!


3. Neon, tak zářivý

Budete leaderem celé skupiny! Pravděpodobně skončíte na spinningu v první řadě, ať už jste, nebo nejste instruktor. Upřednostňujete kurzy, které jsou hlasité, rychlé a kde můžete pořádně křičet! Vaše neonové legíny jsou skvělým rozptýlením pro vaše kolegy, kteří si s vámi procházejí sportovním peklem.

           

Je v pohodě, pokud tančíte pole dance, nedoporučujeme ale nosit tohle na bootcamp v ClassPoint.

 

4.  Máte vůbec něco na sobě?
Musíte se cítit prostě pohodlně. Opravdu nezáleží na tom, jestli to, co nosíte, je příliš malé nebo jestli odhalujete až příliš mnoho kůže. Vaše filosofie je „když máš co, ukaž to“. Někteří by se mohli domnívat, že je to pro vás nejdůležitější, ale vy se nestaráte o to, co si ostatní myslí.

           

 

5.  Oblečení, co zachraňuje planetu
Na naší planetě vám záleží. Vybíráte si značkové oblečení vyrobené z bambusových vláken nebo z láhví, jež byly vytažené z vody a které přispívají na charitu. Věříte v záchran planety. Buď to, nebo si kupujete marketingové trendy a nakonec toho máte víc, než opravdu potřebujete, což z dlouhodobého hlediska naší planetě opravdu nepomáhá.

6.  Retro
Cvičíš na osmdesátky! Flashdance byl tvojí inspirací a tajně si přeješ, aby trikoty byly zase in, ale místo toho máte čelenku. Nebo jste si od 80. let nekoupili nic nového a teď pouze ukazujete svůj věk.

          

 

7.  Mám to už… Ani nevím
Neobtěžujete se nákupem nového oblečení. Vysmíváte se novým trendům. Proč lidé utrácí tolik peněz, aby nosili oblečení, které za chvíli úplně propotí a zničí? Jste pragmatik. Nosíte to oblečení, co dostanete k Vánocům nebo co dostanete jako odměnu po závodě. Prostě na sebe hodíte vaše oblíbené tričko nebo šortky svého přítele a jdete do posilovny.

Do jaké skupiny patříte vy???

Komentáře